Weet je wanneer ik ga juichen als Spaanse leraren mijn lessen aanbevelen
25 april 2019 
1 min. leestijd

Weet je wanneer ik ga juichen als Spaanse leraren mijn lessen aanbevelen

Weet je wanneer ik ga juichen als Spaanse leraren mijn lessen aanbevelen. Dan denk ik. WAUW dit is zo cool, zie je nou wel, mijn lessen zijn de allerbeste.
Ik zeg zelf natuurlijk ook altijd, om in het begin Spaans te leren dan moet je bij mij zijn. Want je kunt al heel snel van alles regelen in het Spaans. En ik zeg dat vol overtuiging, omdat ik al honderden keren de bewijzen gezien heb. En mijn cursisten mij dat vertellen.
 

In welke schoenen staat de leraar

En ik zeg ook altijd als je ver gevorderd bent dan moet je 100% in het Spaans les krijgen. Maar in het begin, iemand die in jouw schoenen heeft gestaan, iemand die snapt dat lessen leuk moeten zijn, want anders haak je af. Iemand die het Nederlands snapt, want die kan het natuurlijk 100 keer beter uitleggen. En iemand die je niet laat verdwalen in de Spaanse grammatica.
 
Hahaha laat ik nou toevallig die iemand zijn. Echt het is zo cool, ik ben zo blij met mijn nieuwe cursuswebsite en website en alles wat nog weer beter is geworden. Echt mega! 
 

En waarom doe-ie het zo

Ik weet waarom ik het doe, het is zo fijn als ik mensen die Spaanse wereld mag laten openen. Je word zo blij als je Spaans spreekt. Woorden hebben geen beladen betekenis. Het is gewoon een gesprek voeren en dat is toch cool. En ook de lessen die ik heb voor je. Lekker Online, in je eigen tempo, vanuit je luie stoel. Gewoon de kleine stapjes volgen en je onthoudt heel snel het Spaans. Makkelijke grammatica waarmee je correct maar al heel snel een klein gesprekje kunt voeren. En leuke lessen, want anders haak je af.
 

Graag nog wat extra´s

Heb je dan nog een stok een achter de deur nodig. Wees dan slim en pak alvast je plek in mijn Online Klaslokaal. De LIVE Semi-Gevorderden loopt al aardig vol. Bij de Beginners Bootcamp in 11 weken heb ik nog zeker wel plek. En weet je wat dan slim is, gewoon NU, over 3 minuten starten met de 1e les. Dikke voorsprong pakken deze zomer. En met de LIVE Lessen leer je Spaans met persoonlijke begeleiding in onze groepslessen vanaf september. Mega gezellig, leuk en een dikke stok achter de deur.

Alle informatie en ook Gratis Spaanse lessen via mijn mooie nieuwe website www.supergoedspaansleren.nl/makkelijkspaansleren

 
Un beso Cintha
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.