Wie is Cintha van Marrewijk - Supergoed Spaans Leren
18 januari 2020 
1 min. leestijd

Wie is Cintha van Marrewijk - Supergoed Spaans Leren

Ik ben Cintha van Marrewijk, 12.000 mensen ¨ken¨ ik online, maar wat is kennen. Met heel veel mensen heb ik een superleuk contact. Ik leerde zelf meer dan 25 jaar geleden makkelijk Spaans. 

Stap af van ouderwetse lesmethodes die zich richten op de ingewikkelde Spaanse grammatica. Ik doe het anders en daardoor volgen steeds meer mensen mij en mijn Spaanse lessen voor jou, waarmee je in 30 uur al mega resultaat kunt bereiken. Slechts een kwestie van de simpele stapjes volgen. Maar wie is Cintha..
 
  • Wie ben ik? Ik ben eerlijk, recht door zee. Duidelijk en draai nergens omheen. Soms dus lomp en te direct.
  • En ook vrolijk, enthousiast, ik geniet vol van het leven en laat al mijn dromen uitkomen. Een kwestie van doen en ik hoop dat jij dat ook doet.
  • Oef oh zo gevoelig, super emotioneel, als iemand al een brok in z’n keel krijgt of iets gevoelig vertelt dan springen de tranen in m’n ogen.

  • Ik heb een grote hekel aan mensen die negatief zijn, zeuren, andere mensen demotiveren of gewoon onaardig zijn.
  • Ik hou van alle dieren en zou graag mensen die dieren mishandelen hetzelfde aan willen doen.
  • Ik heb totaal geen richtingsgevoel. Ga gerust als ik uit een winkel stap weer de kant op waar ik vandaan kwam.

  • Ik kies voor mezelf en alles wat ik leuk vind. Hier word ik blij van en automatisch de mensen dichtbij om mij heen ook.
  • Ik geef niks om wat andere mensen ergens van denken.
  • En ik ben van mening, als je zelf een bepaalde situatie niet kan veranderen, maak je er dan ook niet druk om. En als je dat wel kan DOE dat dan ook.

  • En ik geniet van elke dag. En ik gun dat aan iedereen. En ik hoop dat jij ook je mooiste leven leeft.

Wie ben jij? Ik hoor het graag.

saludos Cintha
 
Wil je ook graag Snel en Makkelijk Spaans leren op een leuke manier en wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk. Meer informatie via www.supergoedspaansleren.nl
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland.Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden.Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.