arrow_drop_up arrow_drop_down

Zie jij de tekens?

Nou dat is toevallig, hoor je vaak. Weet je, ik ben ervan overtuigd dat toeval helemaal niet bestaat. Ik zeg iedereen is verbonden met onzichtbare lijntjes. Ik heb het nu te vaak meegemaakt om te zeggen, nou dat is toeval.
 

Wie?

Een naam van een cursist, geen idee wie het is, ik weet niets van die persoon. Hij had zich gewoon ingeschreven voor één van mijn super online Spaanse cursussen. En Iris zegt tegen mij, onthoud even deze naam. Die moeten we straks even koppelen in het systeem. En nog geen 10 minuten later krijg ik een mailtje van precies die persoon. Toeval? Ik geloof er niets van.
 

Lijntjes

We staan allemaal in verbinding met elkaar. Iedereen die graag Snel en Makkelijk Spaans wil leren komt op mijn pad of ik kom op zijn/haar pad en dan is het de bedoeling dat je daar wat mee gaat doen. Ik houd meestal de stelregel aan, als iets 3 keer op je pad komt dan moet je er iets mee doen, dan is dat een stap op jouw levenspad.
 

Tekens

Heb je ook wel eens zoiets meegemaakt? Je hebt natuurlijk ook vaak dat je aan iemand denkt en dan gaat de telefoon en dan is het diegene. Heel mooi, vind je niet? Wat je dus eigenlijk moet doen is om je heen kijken. Raas niet door in het dagelijks leven, maar let eens op de tekens om je heen. Ze komen absoluut voorbij, maar je moet ze wel zien.
 
Ik denk dat ik zelf ook nog een hoop signalen mis. Je kunt ook eens een vraag stellen en er een teken bij vragen. Bijvoorbeeld moet ik naar Spanje toe? Als dat zo is laat mij een zwarte veer zien. En ga dan maar kijken wat er gebeurt. Je zult zien als dat iets is wat jij moet gaan doen je ineens overal zwarte veren ziet, niet gelijk en niet als je er bewust van bent. Maar ineens zie je bijvoorbeeld een zwarte veer getekend op een boek of op een t’shirt of gewoon op straat. Probeer maar eens, ik hoor heel graag jouw ervaring hiermee.
 

Vertel

Deel het gewoon, voel geen schaamte, denk NOOIT – wat-zullen-anderen-daar-wel-niet-van-denken. Gooi dat nu en voor altijd aan de kant. Want weet je, wat kan jou het schelen wat anderen zeggen of denken. Jij leeft jouw leven met jouw ervaringen en je mag allemaal zeggen wat je wilt.
 

Jouw pad

Weet je nog het verhaal van het roodborstje? Op het moment dat ik tegen Tomas zei, weet je wat wij moeten gaan doen, in Spanje wonen. Precies op dat moment kwam er naast mij een roodborstje onder de heg vandaan. Dat was voor mij zo’n duidelijk teken. Want in mijn gedachten is een roodborstje mijn overleden opa. Voor mij was het niet eens meer een vraag. Het was zo duidelijk de volgende stap op mijn levenspad.
 
Natuurlijk duurde het nog even, voordat alles geregeld was om naar Spanje te vertrekken, maar in die 10 maanden gebeurde er zoveel, allemaal tekens dat we moesten gaan. Ons levenspad naar Spanje laten lopen. Er was geen weg meer terug. We moesten het gaan proberen.
 
Heb je ook wel eens van die duidelijke tekens gekregen? Ik hoor heel graag je verhaal.
 
Un beso Cintha
 
En om even op het Spaans leren terug te komen. Niet vergeten dat ik voor jou supercoole Gratis Spaanse lessen hebt om Snel & Makkelijk Spaans te Leren op een Leuke manier en alleen wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk.
 
Download mijn Gratis Spaanse E-lesbook & lesvideo’s. LET OP bevestig je mail of kijk in je spam. Daar zit helaas vaak mijn coole e-book