Nou is dat even toevallig......

Nou dat is toevallig, hoor je vaak. Weet je, ik ben ervan overtuigd dat toeval helemaal niet bestaat. Ik zeg iedereen is verbonden met onzichtbare lijntjes. Ik heb het nu te vaak meegemaakt om te zeggen, nou dat is toeval. 

 

Wie?

Een naam van een cursist, geen idee wie het is, ik weet niets van die persoon. Hij had zich gewoon ingeschreven voor één van mijn super online Spaanse cursussen. En Iris zegt tegen mij, onthoud even deze naam. Die moeten we straks even koppelen in het systeem. En nog geen 10 minuten later krijg ik een mailtje van precies die persoon. Toeval? Ik geloof er niets van.

 

 

Lijntjes

We staan allemaal in verbinding met elkaar. Iedereen die graag Snel en Makkelijk Spaans wil leren komt op mijn pad of ik kom op zijn/haar pad en dan is het de bedoeling dat je daar wat mee gaat doen. Ik houd meestal de stelregel aan, als iets 3 keer op je pad komt dan moet je er iets mee doen, dan is dat een stap op jouw levenspad. 

 

Tekens

Heb je ook wel eens zoiets meegemaakt? Je hebt natuurlijk ook vaak dat je aan iemand denkt en dan gaat de telefoon en dan is het diegene. Heel mooi, vind je niet? Wat je dus eigenlijk moet doen is om je heen kijken. Raas niet door in het dagelijks leven, maar let eens op de tekens om je heen. Ze komen absoluut voorbij, maar je moet ze wel zien. 


Ik mis een hoop

Ik denk dat ik zelf ook nog een hoop signalen mis. Je kunt ook eens een vraag stellen en er een teken bij vragen. Bijvoorbeeld moet ik naar Spanje toe? Als dat zo is laat mij een zwarte veer zien. En ga dan maar kijken wat er gebeurt. Je zult zien als dat iets is wat jij moet gaan doen je ineens overal zwarte veren ziet, niet gelijk en niet als je er bewust van bent. Maar ineens zie je bijvoorbeeld een zwarte veer getekend op een boek of op een t’shirt of gewoon op straat. Probeer maar eens, ik hoor heel graag jouw ervaring hiermee.

 

Vertel

Deel het gewoon, voel geen schaamte, denk NOOIT – wat-zullen-anderen-daar-wel-niet-van-denken. Gooi dat nu en voor altijd aan de kant. Want weet je, wat kan jou het schelen wat anderen zeggen of denken. Jij leeft jouw leven met jouw ervaringen en je mag zeggen wat je wilt.

 

Jouw pad

Weet je nog het verhaal van het roodborstje? Op het moment dat ik tegen Tomas zei, weet je wat wij moeten gaan doen, in Spanje wonen. Precies op dat moment kwam er naast mij een roodborstje onder de heg vandaan. Dat was voor mij zo’n duidelijk teken. Want in mijn gedachten is een roodborstje mijn overleden opa. Voor mij was het niet eens meer een vraag. Het was zo duidelijk de volgende stap op mijn levenspad. 

 

Emigreren naar Spanje 

Natuurlijk duurde het nog even, voordat alles geregeld was om naar Spanje te vertrekken, maar in die 10 maanden in Nederland gebeurde er zoveel, allemaal tekens dat we moesten gaan. Ons levenspad naar Spanje laten lopen. Er was geen weg meer terug. We moesten het gaan proberen. 

 

Heb je ook wel eens van die duidelijke tekens gekregen? Ik hoor heel graag je verhaal via info@supergoedspaansleren.nl

 

Mijn laatste teken: HELP iedereen die wil emigreren of in Spanje woont

En zo krijg ik steeds duidelijke aanwijzingen wat ik moet gaan doen voor mijn bedrijf. Emigreren en steeds meer vragen van cursisten krijg ik. Vandaar dat we nu de NIEUWE cursus hebben gelanceerd: Spaanse Lessen: Wonen in Spanje.

  • 25 geweldige Spaanse lessen die jou heel veel TIJD, GELD, PROBLEMEN gaan besparen. Speciaal voor mensen die in Spanje wonen of willen gaan wonen.

    Jij leert zelf ALLES in het Spaans. Je NIE aanvragen, bankrekening openen, je verzekeringen regelen. Super goede afspraken maken met aannemers en bouwvakkers en eigenlijk iedereen waar je mee te maken krijgt in Spanje. Kijk maar eens op:

www.supergoedspaansleren.nl/wonen en vertel dit tegen IEDEREEN die plannen heeft om richting Spanje te komen of die onlangs er zijn gaan wonen. Zij gaan namelijk heel blij worden van deze 25 superlessen die ik samen met mijn Spaanse man aan het maken ben. Natuurlijk levenslang toegang en altijd hulp. En nu TIJDELIJK 50% korting. 

 

Un beso Cintha 

info@supergoedspaansleren.nl27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.