arrow_drop_up arrow_drop_down

Blog: Haha, ik ben een oplichter

Ik zei pas tegen iemand, tja ik ben een enorme kletskous, toen zei ze. Ja dat had ik al gemerkt tijdens je Gratis LIVE Spaanse Lessen op je YouTube Kanaal Oh ik had gehoopt dat ze zou zeggen, nee joh valt best mee. Je hebt een goede focus en je blijft bij de les. Maar nee, keihard de waarheid, hahaha. Ik kon er hard om lachen, dat is wat ik trouwens meestal doe als ik kritiek krijg.
 

Oplichter

Pas zei iemand, je bent een oplichter, nou toen pieste ik echt in mijn broek van het lachen. Ik weet zelf hoe ik ben en dat is dus het allerlaatste. Maar ik vind het altijd wel grappig hoe mensen reageren. Maar soms ook echt te bot. Kijk ik denk altijd, tja het zegt meer over jou dan over mij, maar ik kan me ook voorstellen dat er mensen zijn die last hebben van negatieve opmerkingen.

 

Niet zo hard zingen joh

Laten we afspreken dat we in 2019 helemaal geen ene zak geven om wat iedereen zegt. Want waar gaat het nou eigenlijk om. Het gaat om jou. Ik denk dat we eens vaker een voorbeeld moeten nemen aan de natuur. Die doen toch ook waar ze zin in hebben. Een vogeltje zal toch ook niet denken, pfff laat ik maar niet zo hard zingen, want wat zullen de anderen er wel niet van denken.
 
Of een bloem zal niet denken, laat ik maar niet zo mooi roze worden, want dan krijgt mijn buurvrouw een minderwaardigheidscomplex. Nee laten we allemaal voorop gaan staan en doen waar we zin in hebben.
 
Het is toch verdorie jouw leven, niet die van een ander. Jij mag elke dag lol hebben ook als ze om je heen lopen te zeuren en negatief lopen te doen. Jij mag genieten en zeggen waar je zin in hebt, zolang het maar positief is.
 

Wees lief

Ga geen andere afzeiken, houd dan gewoon je mond en ga verder met je miezerige leventje. Of STRAAL, geniet, lach naar iedereen. Maak van elke dag je mooiste dag en let niet op want anderen zeggen of doen.
 

Wees gewoon jezelf en maak van 2019 jouw mooiste jaar. Zet jezelf op 1. Investeer in jezelf dat is de allerbeste investering namelijk die er is. Daar heb je heel je leven plezier van.

 

Zorg voor jezelf

Ik ga ook weer flink investeren in mijzelf, dan leer ik altijd weer mooie dingen die ik mag doorgeven. Dat is toch cool. En natuurlijk investeer ik ook weer in mijn bedrijf, zodat ik iedereen de mooiste, beste en makkelijkste hulpmiddelen kan geven om je Snel & Makkelijk Spaans te mogen leren.
 

Want ook dat is cool. 2019 Spaans leren. We starten 7 & 8 januari. De beginners Bootcampers doen het in 12 weken. De Semi-Gevorderden doen het in 20 weken. En de gevorderden het hele jaar (behalve juli/aug/sept.). Maar de laatste 2 groepen zitten BIJNA VOL. Beginners Bootcampers daar kunnen er nog wel 7 bij.

 

Pak de laatste stoelen 

Dus pak je stoel in ons Online klaslokaal, investeer in jezelf daar heb je namelijk heel je leven plezier van. https://cursus.supergoedspaansleren.nl/winkel/
 

Oh ja de LIVE Spaanse Lessen duren drie kwartier. Zijn heel gezellig, maar vooral gaan we heel gericht de stof oefenen van die week. (1x per week een LIVE Les. De rest doe je zelf , wanneer jij er zin in hebt en heerlijk in je eigen tijd) Succes gegarandeerd, vraag maar aan iedereen die heeft meegedaan, want ik help je door alle lessen heen.

 
Feliz Navidad y un prospero año nuevo.
 
Un beso Cintha