Eindelijk leer ik leuk Spaans

Woehoe je mag geen scheldwoorden zeggen. Nou van wie niet dan? Weet je als je er een probleem mee hebt dan zak je er toch lekker in. Ik mag zeggen wat ik wil. En ik zeg gewoon, denk na sukkel. Waarom maak je het moeilijk voor de mensen?


Doe maar makkelijk

Ik heb cursisten die zeggen, "ik probeer al 20 jaar Spaans te leren, maar nu met Cintha lukt het me eindelijk." Kijk, ik ga juichen als ik dat hoor. Maar dan denk ik, waarom doen al die onderwijsinstellingen zo moeilijk. Leer de mensen gewoon Spaans op een makkelijke manier en niet al die bullshit, die heb je helemaal niet nodig in het begin.


Mijn god

Pas zei iemand, "ik leer al 3 jaar Spaans bij ons in het buurthuis en ik kan nu vertellen in het Spaans hoe ik heet en waar ik woon." Dan denk ik MIJN GOD, had bij mijn Spaans komen leren:

  • dan was je al volop met Spanjaarden aan het praten;
  • Alles aan het regelen in het Spaans;
  • Naar de dokter gaan zonder tolk;
  • Had je al met Spaanse klanten gewerkt;
  • Staat er Supergoed Spaans Sprekend op je cv.

Nou bestond ik 3 jaar geleden nog helemaal niet , maar ik had je wel kunnen vertellen hoe je het wel moet leren.


Uitleggen is ook een vak
Kijk Spaans is megamoeilijk, wij hebben een hele rijke taal zeggen de Spanjaarden. Tja het is zo gecompliceerd met je 14 grammaticale tijden. Gelukkig doe ik het anders. En dit zeg ik niet om op te scheppen hoor. Ik gun het gewoon iedereen, het is zo cool om met nog 500 miljoen andere mensen op deze aardbol te kunnen praten en dan in het Spaans. Maar het is ook heel handig als je weet wat mensen nodig hebben en als je dat goed uit kunt leggen.


Doel bereikt in 4 maanden

Ik had hetzelfde probleem hoor 21 jaar geleden. Ik moest en zou werken en wonen op Mallorca, dus ik moest heel snel Spaans leren. Ik ging keihard aan de slag, zocht op wat ik nodig had in de praktijk en de grammatica maakte ik gewoon simpel voor mezelf. Zo binnen 4 maanden had ik een baan met allemaal Spanjaarden. Doel bereikt – check!


En nu leer je het wel

En gewoon 20 jaar later denk ik, hé dit gun ik iedereen. Op mijn manier kan iedereen snel Spaans leren. Dus ik heb de meest unieke, leuke lesmethode van de wereld gemaakt. Lekker gericht op de praktijk en makkelijk.


Lekker zeiken

En dan zijn er van de mensen die zeggen, denk hier even een zeikerig toontje bij: dat kan helemaal niet snel Spaans leren, want het is een moeilijke taal. En dan zeg ik je hebt gelijk, maar het kan ook makkelijk. Ik ga nu niet vertellen wat al mijn cursisten zeggen, maar het is waanzinnig cool en echt waar en ik ga helemaal uit mijn dak. Kijk maar eens op www.supergoedspaansleren.nl/reviews


Spaans leren in 3 maanden
Het kan zelfs nog sneller ik heb een mega enthousiast stel privéles gegeven. Zij deden ook mijn Supercursus A & B maar ook privé skypelessen erbij. Heel erg fanatiek waren ze, oefenden elke dag en na 3 maanden gingen zij gewoon op rondreis door Colombia.


Geen tijd is geen prioriteit

En dan hoor ik van die mensen zeggen, ik heb geen tijd. Zij zijn allebei zelfstandig ondernemer, 3 zoons, druk leven en ook nog Spaans leren in 3 maanden. Zo cool. Het kan gewoon. Je moet er wel even tijd voor maken, dat dan weer wel.


Altijd onze hulp, hoe cool is dat
Het komt ook omdat we iedereen helpen. Als ik hier eens over nadenk dan zeg  ik, laten we de prijzen maar gaan verhogen, want het is waanzinnig wat mijn cursisten leren en wat een tijd wij erin steken, want ze worden ook nog geholpen. We hebben nog plek voor 50 cursisten, meer niet, want anders kunnen we niet iedereen helpen met Supergoed Spaans Leren.

Doe je mee? Kijk eens naar mijn Gratis Spaanse Minicursus via www.supergoedspaansleren.nl
Maar ook hier moet je snel mee zijn, want die gaat binnenkort ervan af.


Un beso Cintha

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland.Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden.Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.