Hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen
08 maart 2023 
1 min. leestijd

Hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen


Buenos dias, hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen? Ik zeg een kwestie van doen, meer is het niet. En als je nou geen verwachtingen hebt en je gaat gewoon onbezonnen het avontuur aan, moet je eens kijken wat er gaat gebeuren.

 

Gevoel dat je leeft

Ik lees zoveel verhalen over mensen die gaan emigreren naar Spanje. Of daar een gedeelte van het jaar wonen. En ik snap het zo goed. Het geeft je weer het gevoel dat je leeft. Je stapt uit de routine, uit de race van elke dag naar zon, rust en genieten.

Volg je intuïtie

Dat is waar het leven voor bedoeld is. De wereld ligt vol schatten klaar om door jou ontdekt te worden. Het is alleen een kwestie van erin geloven, vertrouwen en vol positiviteit genieten. Dan komt droom na droom uit.

 

Haal ALLES uit je leven

Probeer uit je leven te halen wat je eruit wilt halen. Laat je door niemand of niets beperken. Het is jouw leven, het is jouw tijd om ervan te genieten. En als jij jezelf op 1 zet en je door niets of niemand tegen laat houden, maar doet waar jij zin in hebt, dan straal je. En dat slaat weer over op de rest.

 

Laat je dromen uitkomen

Wat houd je tegen? Ik denk dat in veel gevallen de mensen zichzelf tegenhouden. Ze roepen wel iets, maar ze doen het gewoon niet. Of ze zoeken weer een excuus. Ik zeg juist, gooi je wensen het universum in en onderneem stappen. Dan ga jij je mooiste dromen echt leven. Let maar eens op.

 

Dromen uit laten komen

In 3 jaar tijd zijn bij mij 5 dromen uitgekomen. Ik weet nu wat ik moet doen om welke droom dan ook uit te laten komen. En dat kan jij ook. 

Laat je mij weten wat jij doet om al je dromen uit te laten komen. Of misschien heb je een heel ander verhaal te vertellen. Ik hoor je graag via info@supergoedspaansleren.nl 

 

Spaanse droom, eerst Spaans praten

  • Vandaag starten met Snel en Makkelijk  Spaans Leren op een Leuke manier dat gaat je nu wel lukken. En als jij wilt in 30 uur. Of je leert ALLES in 60 uur met de Online Beginners & Semi-Gevorderden. Wel levenslang toegang

Kijk maar eens op www.supergoedspaansleren.nl of start over 2 minuten gelijk: https://supergoedspaansleren.nl/cursussen-overzicht/

Un beso Cintha

 27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.