Hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen
28 februari 2019 
1 min. leestijd

Hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen


Buenos dias, hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen? Ik zeg een kwestie van doen, meer is het niet.


Gevoel dat je leeft

Ik lees zoveel verhalen over mensen die gaan emigreren naar Spanje. Of daar een gedeelte van het jaar wonen. En ik snap het zo goed. Het geeft je weer het gevoel dat je leeft. Je stapt uit de routine, uit de race van elke dag naar zon, rust en genieten.

Volg je intuïtie

Dat is waar het leven voor bedoeld is. De wereld ligt vol schatten klaar om door jou ontdekt te worden. Het is alleen een kwestie van erin geloven, vertrouwen en vol positiviteit genieten. Dan komt droom na droom uit.

  • Ik vertel je het hier in deze video:   

 

Haal ALLES uit je leven

Probeer uit je leven te halen wat je eruit wilt halen. Laat je door niemand of niets beperken. Het is jouw leven, het is jouw tijd om ervan te genieten. En als jij jezelf op 1 zet en je door niets of niemand tegen laat houden, maar doet waar jij zin in hebt, dan straal je. En dat slaat weer over op de rest.

 

Laat je dromen uitkomen

In 3 jaar tijd zijn bij mij 5 dromen uitgekomen. Ik weet nu wat ik moet doen om welke droom dan ook uit te laten komen. En dat kan jij ook. Kijk maar eens naar mijn video waarin ik je alles vertel.   

 

Laat je mij weten wat jij doet om al je dromen uit te laten komen. Of misschien heb je een heel ander verhaal te vertellen. Ik hoor je graag.

Spaanse droom, eerst Spaans praten

  • Vandaag starten met Snel en Makkelijk  Spaans Leren op een Leuke manier dat gaat je nu wel lukken. En als jij wilt in 16 weken. Of je leert ALLES in 32 weken met de Online Beginners & Semi-Gevorderden.

Kijk maar eens op www.supergoedspaansleren.nl of start vandaag gelijk in mijn winkeltje: https://supergoedspaansleren.nl/cursussen-overzicht/

Un beso Cintha

25 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 25 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.