arrow_drop_up arrow_drop_down
28 februari 2019 

Hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen

Buenos dias, hoe kun jij je Spaanse dromen uit laten komen? Ik zeg een kwestie van doen, meer is het niet.

Gevoel dat je leeft

Ik lees zoveel verhalen over mensen die gaan emigreren naar Spanje. Of daar een gedeelte van het jaar wonen. En ik snap het zo goed. Het geeft je weer het gevoel dat je leeft. Je stapt uit de routine, uit de race van elke dag naar zon, rust en genieten.

Volg je intuïtie

Dat is waar het leven voor bedoeld is. De wereld ligt vol schatten klaar om door jou ontdekt te worden. Het is alleen een kwestie van erin geloven, vertrouwen en vol positiviteit genieten. Dan komt droom na droom uit.

 

Haal ALLES uit je leven

Probeer uit je leven te halen wat je eruit wilt halen. Laat je door niemand of niets beperken. Het is jouw leven, het is jouw tijd om ervan te genieten. En als jij jezelf op 1 zet en je door niets of niemand tegen laat houden, maar doet waar jij zin in hebt, dan straal je. En dat slaat weer over op de rest.

 

Laat je dromen uitkomen

In 3 jaar tijd zijn bij mij 5 dromen uitgekomen. Ik weet nu wat ik moet doen om welke droom dan ook uit te laten komen. En dat kan jij ook. Kijk maar eens naar mijn video waarin ik je alles vertel. https://youtu.be/ND_wX5dQY0s

 

Laat je mij weten wat jij doet om al je dromen uit te laten komen. Of misschien heb je een heel ander verhaal te vertellen. Ik hoor je graag.

Spaanse droom, eerst Spaans praten

  • Vandaag starten met Snel en Makkelijk  Spaans Leren op een Leuke manier dat gaat je nu wel lukken. En als jij wilt in 16 weken. Of je leert ALLES in 32 weken met de Online Beginners & Semi-Gevorderden.

Kijk maar eens op www.supergoedspaansleren.nl of start vandaag gelijk in mijn winkeltje: https://cursus.supergoedspaansleren.nl/winkel/

Un beso Cintha

Over de schrijver
23 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegevens moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 4 jaar wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik 23 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.
Reactie plaatsen