Spaans leren is makkelijk
Soms denken mensen dat het één of ander ´sprookje´ is. Dan denk ik, je business kan toch geen ´sprookje´ zijn. Je kunt toch geen onwaarheden verkondigen. En je kan ook niet uitgaan van 1 persoon die resultaten behaald. Maar Spaans leren is echt makkelijk als je kiest voor deze unieke online methode.

Het gemiddelde resultaat:

Het gaat om het gemiddelde resultaat. Je kan het toch niet mooier maken dan het is. Kijk ik heb ook cursisten die 3 jaar geleden gestart zijn met Spaans leren en niet de stapjes zijn blijven volgen. Dat is hun probleem. Dat is niet slim. Die maken er ZELF een drie-jarenplan van. Terwijl het natuurlijk een weken-plan is.
 

Contact met honderden mensen

Ik weet wel na contact met honderden mensen die graag Spaans willen leren dat je bij mij de enige methode gaat vinden waarmee je makkelijk Spaans gaat leren.
 
Door het volgen van de stapjes bouw je een ongekende Spaanse woordenschat op. Die heb je nou eenmaal nodig om zinnen te kunnen maken. En doordat ik het simpel voor je maak ga je heel snel makkelijke Spaanse zinnen maken. En kun je zelfstandig alles regelen in het Spaans. Alleen maar de stapjes volgen, meer is het niet.
 

Wat ik dus merk:

  1. cursisten die eerst ergens anders zijn begonnen met Spaans leren, hebben lang niet zo´n uitgebreide woordenschat als mijn cursisten die begonnen zijn met de Beginners cursus.
  2. cursisten die in het land zelf een taalcursus zijn gaan volgen hebben vooral plezier gehad, maar nagenoeg niets geleerd.
  3. cursisten die starten met een van-Spaanse-afkomst leraar die geen Nederlands snapt, leren het ook niet, want het is een wereld van verschil Spaans en Nederlands.
  4. 99% van de taalcursussen, welke taal dan ook, richt zich op de grammatica, en laat je verdwalen, en leren je niet wat je ECHT  nodig hebt.
  5. En weet je wat cool is, steeds meer Spaanse leraren zeggen tegen Nederlanders en Vlamingen, ga eerst maar bij Cintha een supergoede basis leren.
 

Wat mijn cursisten zeggen:

  • Ik zou willen dat ik je eerder had gevonden, dan was ik nu al veel verder geweest met mijn Spaans.
  • Wat een leuke manier om Spaans te leren, je hebt niet eens door dat je ontzettend veel leert in korte tijd.
  • Voor het eerst kan ik van alles vertellen in het Spaans. En regel ik wat ik nodig heb hier in Spanje.
  • Oh wat ben ik blij dat ik maar een paar grammaticale tijden nodig heb om makkelijk Spaans te gaan praten. En niet zoveel hoef te stampen.
  • Ik heb geen talenknobbel, ben op leeftijd, heb een drukke baan en toch is het mij gelukt in 18 weken.
 

Je gaat toch niet voor het onmogelijke kiezen:

Dus als je graag Spaans wilt leren, dan ben je toch niet goed bij je hoofd als je voor de lange, moeilijke, saaie en onmogelijke weg kiest.
 
En ook als je zegt online is niks voor mij. Dat kan, en daarom heb ik de LIVE Lessen in het leven geroepen. Want dan heb je de garantie dat je de cursus doet en dat je het gewenste resultaat gaat behalen in een hele korte tijd. En je leert nog heel veel extra Spaans ook.
 

Over 3 minuten starten Beginners Spaans / Semi-Gevorderden Spaans

Vandaag starten met de Beginners via www.supergoedspaansleren.nl/beginners en je krijgt van mij de 80+ podcasts en minicursus ter waarde van 57 euro cadeau.
 
En dat cadeau geldt ook voor iedereen die start met de 3 onderdelen van de Semi-Gevorderden, LAATSTE DAG 3e gratis via www.supergoedspaansleren.nl/semigevorderden.
 
 
 

Het is dus geen sprookje of een sprong in het diepe. Iedereen die de stapjes volgt leert Snel, Makkelijk en op een Leuke manier Spaans.

 
En dan krijg je nog levenslang toegang ook met alle updates erbij. Wat wil je nog meer. Het is toch waanzinnig cool als je straks Spaans spreekt. Echt het maakt je vakantie of leven zoveel leuker.
 
Buen fin de semana,
 
Un beso Cintha
27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.