Supersnel en makkelijk Spaans leren in 30 uur
13 maart 2023 
2 min. leestijd

Supersnel en makkelijk Spaans leren in 30 uur

Heb je ooit gezegd tegen je kinderen, spring maar in het water, je leert het vanzelf wel. Of ik start mijn bedrijf wel, daar heb ik geen business coach bij nodig Of stap maar in die auto en rij weg, dat lukt wel, daar heb je geen uitleg bij nodig. 

Mijn lesmethode, alleen die van mij, is supergoed te vergelijken met leren autorijden. Een rij-instructeur doet er alles aan om jou zo snel en makkelijk mogelijk te leren autorijden. Die begint niet met leren slippen of een noodstop maken. En je neemt rijles om snel resultaat te behalen, om gauw je rijbewijs te kunnen halen.

LEKKER SLIPPEN

Ik zie namelijk heel veel Spaanse lesmethoden, en laten we het voorbeeld van het autorijden behouden, beginnen met de auto starten en sturen, maar de volgende stap is slippen en uitwijken met de auto. Zo raar vind ik dat. Ga eerst lekker basic Spaans praten, stap voor stap gebruiken wat je in de Spaanse praktijk nodig hebt. Het is daarbij ook handig dat ik weet wat je doormaakt, ik heb ook in jouw schoenen gestaan en ik snap als Nederlander wat nou zo moeilijk is in het Spaans.

PLOP, WEG DROOM

Sommigen denken, laat ik lekker geld besparen, ik ga zelf wel Spaans leren. Overal van alles opzoeken, beetje bij beetje een stap verder komen. Nou dan kan ik je uit de droom helpen. Het gaat je niet lukken of sommigen lukt het wel als ze er heel erg veel tijd insteken.

TIJD IS KOSTBAARDER

En nu heeft iedereen toch tijd zat, tja wat moet je anders doen met je leven. Bespaar ik in ieder geval geld. Ik zeg FOUT, hoe cool is het om in 30 of 60 uur resultaat te behalen. Laat mij je gewoon helpen. En geld is toch gewoon een bedankbriefje. Meer is het niet. Het lijkt wel of er een bepaald taboe op geld zit. Maak het toch niet zo groot, doe gewoon de leuke dingen in je leven, maak het je leven makkelijk. Tijd komt namelijk NOOIT meer terug. En geld wordt makkelijk aangevuld.

SPAANS LEREN KOST TIJD

Ja als je eerst begint met leren slippen, op onbegaanbaar terrein rijden en op 2 wielen door de bocht. Dan kan het inderdaad een hele tijd duren voordat je jouw rijbewijs gaat halen. Maar als je het nu eens omdraait en je begint gewoon bij de basis, en je gaat stapje voor stapje verder met veel herhaling. En de grammatica wordt simpel gehouden. Dan is het WEL mogelijk om in 30 uur een steengoede basis Spaans te zetten. En als je ook stap 2 erbij neemt, dan weet jij in 60 uur ALLES wat je nodig hebt in de Spaanse praktijk. Dus iedereen die zegt Spaans leren kost veel tijd, dan zeg ik JA alleen als je zelf gaat zitten zoeken en prutsen en als je een Spaanse lesmethode kiest, waarbij ze je eerst gaan leren slippen.

DOE JE MEE?

Laat mij je meer vertellen en doe mee met mijn Gratis Spaanse Les 

Wat gaan we doen:

  • We nemen de allerbelangrijkste Spaanse zinnen door, zodat je gelijk antwoord kunt geven.
  • De leukste Spaanse uitdrukkingen die je gaat gebruiken.
  • En ik vertel de scheldwoorden, zodat je weet wat de Spanjaarden zeggen. Jij mag de woorden NIET gaan gebruiken. Het is alleen maar om het Spaans goed te begrijpen.
  • De Spaanse les zal wel weer lachen worden in ons Online Klaslokaal.

Schrijf je in via: https://app.enormail.eu/subscribe/e718b2f925b70b37317a5280354537dd

Un beso Cintha

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland.Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden.Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.