arrow_drop_up arrow_drop_down

Vrouwendag, wat een onzin

Vrouwendag, wat een onzin
Het is vrouwendag, ik vind dat echt zo stom, want voor mij is het elke dag vrouwendag.
 

Megasterk zijn we

Wij vrouwen zijn zo sterk, wij kunnen bergen verzetten. De wereld is niks zonder vrouwen. En toch hebben wij zogenaamd een ondergeschikte rol. Alleen die accepteer ik niet. Aan jou de keuze!
 
Ik kan daar echt pissig om worden. De wereld zou er zoveel mooier uit zien als er meer vrouwen aan de top staan. En je hoeft echt geen bitch te zijn. Gewoon op je gevoel ondernemen.
 
Ik heb het dan over sterke vrouwen. Vrouwen die op durven te staan en hun mening schaamteloos durven te geven. Die vechten voor hun bestaan, maar op een zachte en vriendelijke manier. Die zich door NIETS of NIEMAND opzij laat duwen. Dat zijn echte powervrouwen.
 

Stomme vrouwen

Ik heb het niet over vrouwen die zich bezig houden met de mening van een ander, die achter iemands rug nare opmerkingen maken. Die elkaar proberen onderuit te halen.
 

Nee als je zo bent dan ben je in mijn ogen GEEN sterke vrouw. Dan stel ik voor dat je eens gaat bekijken wat nou eigenlijk je probleem is. Want zoals in mijn vorige blog, de wereld gaat van binnen naar buiten.

 

Hoofd omhoog, middelvinger hoger, kroon recht..

 
Dus wat ik van de week zag bij een mooie nieuwe cursist van mij. Hoofd omhoog. Middelvinger hoger. Kroon recht en Doorgaan. En zo is.
 
Feliz fin de semana.
 
Un beso Cintha
 
En als je nog steeds niet m’n leuke GRATIS Spaanse lessen, video’s en tests hebt gedaan dan mis je iets.
 
Ik nodig je van harte uit op www.supergoedspaansleren.nl/gratis