BLOG: Gooi eens alles op een hoop
13 februari 2019 
4 min. leestijd

BLOG: Gooi eens alles op een hoop

Iets wat je denkt dat hoeft niet altijd zo te zijn. Iets wat jij al je hele leven hoort, dat hoeft niet de waarheid te zijn. Lessen die altijd al zo worden gegeven, dat hoeft niet de juiste manier te zijn. Af en toe is het echt wel eens fijn om iets te bekijken alsof het de eerste keer is. Alsof je iets voor het eerst hoort. En dan even een frisse, positieve blik erop gooien.

Klopt het wel

Kloppen mijn overtuigingen eigenlijk wel? Er zijn mensen die het anders doen, die buiten het boekje denken, die alles even op een hoop gooien. En eruit kiezen wat wel relevant is. Wat je wel nodig hebt. En eigenlijk iedereen die bereid is om eens opnieuw te kijken, komt tot de ontdekking dat iets ook anders kan. Ik ken een leuk mens die 24 uur per week werkt en een miljoen per jaar omzet. Dan zijn er mensen die denken, zal wel een oplichtster zijn. En dat zijn juist NIET de mensen die je wilt leren kennen, want die zoeken waarschijnlijk altijd overal iets negatiefs achter.

Verboden voor negatievelingen

Dus die negatieve mensen laat je graag links liggen. Maar de mensen die wel bereid zijn om te luisteren, om eens alle ‘oude’ overtuigingen los te laten. Dat zijn de mensen die je wilt leren kennen. In ieder geval ik wel, heel graag. Sinds ik mijn bedrijf gestart ben, zijn er zoveel ontzettend leuke mensen op mijn pad gekomen. Nu moet ik er ook wel bij zeggen dat ik zelf ook anders in het leven ben gaan staan. Op een positieve, vrolijke manier. Dat was vroeger zeker anders hoor, nu ben ik nooit een negatieveling geweest, maar ik kon ook de schuld geven aan andere dingen om mij heen.

Geef jezelf de schuld

Inmiddels heb ik geleerd dat geluk in jezelf zit, dat je zelf je mooiste leven bepaalt. En dat je alles voor elkaar kunt krijgen. En dat je dus nooit de schuld kunt geven aan iets of iemand anders. Helaas, je kunt alleen jezelf de schuld geven, je kunt namelijk altijd besluiten iets wel te doen. Of iets niet te doen. Je kunt ook besluiten om aan een moeilijke situatie een positieve draai te geven.

Gooi op een hoop

Maar ik dwaal af. Het gaat over positieve mensen die bereid zijn om iets anders te proberen. Zo begon ik namelijk 2,5 jaar geleden met mijn bedrijf. Ik heb het Spaans leren op een hoop gegooid, wat is belangrijk, wat heb je nodig. Welke moeilijke grammatica heb je niet nodig. Hoe maak ik het leuk en hoe leer je zo snel en makkelijk mogelijk Spaans. Ik keek naar mijzelf hoe ik 22 jaar geleden Spaans leerde. Ik keek naar mijn kinderen die 3,5 jaar geleden Spaans leerden. En ik keek naar WAT heb je nou eigenlijk echt nodig in de Spaanse praktijk.

Unieke en bijzonder

Dus dat is iets unieks, nieuws en bijzonders geworden, en vrijwel niemand die mij gelooft als ik zeg je kunt in 16 weken met 10 minuutjes per dag een steengoede basis Spaans leren. Gelukkig geloofden ook 600 mensen het wel en die zijn vol voor mijn Spaanse lessen gegaan. Maar het is natuurlijk wel een kwestie van DOEN. Ik hoor ook wel eens mensen zeggen, nou het gaat nog niet hard genoeg en de deadline van 16 weken is al in zicht. Dan zeg ik: Je hoeft alleen maar 2 korte Spaanse lessen per week te doen, 10 minuutjes per dag. Ik geef jou alle hulpmiddelen die je nodig hebt om het te snappen.

Haal de 16 weken

Als jij dan niet die 16 weken gaat halen, dan ligt het niet aan mij, maar aan jou. De schuld ligt namelijk altijd bij jezelf. Nu zie ik dus 2x per jaar de mensen in mijn Beginners Bootcamp. Ik sleep ze door de Beginnerscursus heen. Ze werken keihard, wel een half uur per dag. En in 12 weken tijd leren zij een steengoede basis Spaans. En keer op keer de mensen die goed meedoen die halen dat. En dat zijn ook mensen met een druk leven, een drukke baan, natuurlijk ook gepensioneerden. Dus zij doen het in 12 weken, dan kun jij dat toch ook in 16 weken.

Bootcampers zijn toppers

En iedereen van de Beginners Bootcamp die de lessen bijhoud, die mijn extra berichten en geheugensteuntjes leest, die elke dag bereid is om er even tijd in te stoppen die haalt het doel van 12 weken. En dan denk ik, ja joh negatieve mensen met je donkere blik op van alles en nog wat. Blijf alsjeblieft uit mijn buurt, jij hoort niet tot al die leuke mensen die meedoen met mijn Snel en Makkelijk Spaans leren.

Volg het Spaanse pad

Want als je mijn stappen volgt, dan leer jij ALLES wat je nodig hebt in de Spaans praktijk op een snelle en makkelijke manier. Nooit meer verdwalen in de grammatica. En mensen die blijven vragen over al die 14 grammaticale tijden die waarschuw ik. Doe het nog niet. En dan heb ik het hier over Beginners & Semi-Gevorderden, niet doen, want je gaat in de war raken. Blijf gewoon bij de basis, volg gewoon de geweldige volgorde van mijn Online Spaanse Lessen en praat snel en makkelijk Spaans en jij haalt je doel.

Ik spreek Spaans deze zomer

Als je snel bent nog voor deze zomer. Maar dat moet je dan wel doen, en ik help je en je krijgt alles wat je nodig hebt. En als je zelf wilt dan neem je er nog meer hulpmiddelen bij. Maar dat hoeft niet, het is altijd SUCCES verzekerd en gegarandeerd.

Vind je het ook zo cool dat het anders kan? Ik wel in ieder geval, want het zo leuk die Spaanse wereld, kom op, maak ook deze leuke wereld maar open voor jezelf. Start gewoon vandaag, plan 10 minuten per dag in je agenda en je haalt je doel.

Un beso Cintha

Gelijk starten: https://cursus.supergoedspaansleren.nl/winkel

Vraagje – Email: info@supergoedspaansleren.nl

Meer info – Website: www.supergoedspaansleren.nl

 

27 jaar geleden leerde ik Snel en Makkelijk Spaans, want ik moest op Mallorca wonen en werken en genieten. Ik leerde mijn Spaanse man kennen, op een gegeven moment keerden we terug naar Nederland. Sinds 2015 wonen wij weer in Spanje, nu met 2 kinderen. Ze waren toen 10 en 12 jaar en ze moesten ook snel Spaans leren, net als ik meer dan 27 jaar geleden. Ook zij leerden het supersnel. Snel en Makkelijk Spaans leren heb ik nu mogelijk gemaakt voor iedereen. Alle leeftijden, geen talenknobbel nodig of veel tijd. Zo leuk om die Spaanse wereld te openen voor jezelf.