arrow_drop_up arrow_drop_down

De eerste keer in Extremadura

We gaan even 21 jaar terug in de tijd. De eerste keer dat ik van Mallorca naar Extremadura reed. Ik keek mijn eigen ogen uit. Wat een ongerept landschap, wat een uitzicht. Ik tuurde alleen maar naar boven, die vogels. De één nog groter dan de ander.


Een reis terug in de tijd

Die blauwe lucht, grote vleugels van roofvogels en in de verte een kasteel die opdoemt aan de horizon. Zoveel stenen muurtjes dat je honderden jaren terug in de tijd gaat. Je ziet mensen die stenen stapelen. Un viaje al pasado. Een reis terug in de tijd. Zo voelde het.
Meer schapen dan mensen. En dan uit de auto stappen en genieten van stilte. Even niet praten, wat een rust geweldig. En de nachten echt pikdonker, maar vol met stralende sterren. Zo geweldig. Puur natuur.
 

Alles mag & niets moet

Ik ben zo blij dat ik eindelijk Extremadura mag laten zien. Het gaat leuk worden. Vanaf 12 april – 5 dagen lang Spaans leren en in de praktijk oefenen met onze Spaanse gidsen en medewerkers in het hotel. Opdrachten uitvoeren. Voor wie dat wil natuurlijk. Alles mag, niets moet, behalve heel veel lol maken.
We hebben nu nog 4 plaatsen, wees snel, want er zijn nog wel wat mensen aan het nadenken. Maar denk dus niet te lang. Misschien doen we het maar één keer.
 

Super bijzondere plekken

We gaan 2 wereld erfgoed steden bewonderen. Het mooiste dorp van Spanje & de hoek van Spanje. Wij geven jou de kans om geheel verzorgd Extremadura te ontdekken, te veroveren. Want daar zijn ze goed in, die Extremeños.
En wat is Extremadura mooi, echt een ongerept stukje natuur in Europa. En gewoon onbekend bij de meeste mensen. Als mensen het hebben over Spanje, dan praten ze over Benidorm, Salou, Málaga, Barcelona. Las costas, maar de binnenlanden zijn meestal niet bekend.
 

Hablo español

En wil jij je reis echt spectaculair maken dan is kennis van de Spaanse taal absoluut nodig. Engels spreken ze niet, maar de mooiste verhalen kun je krijgen in het Spaans. Want iedereen heeft tijd voor je en vind het geweldig dat je ‘hun’ tierra komt bezoeken.
 

Ga je mee?

In april reizen we rond, praten we Spaans, genieten we van de omgeving, de Spaanse keuken en de Spanjaarden. Alles is geregeld. Ga je mee? Kijk op https://www.supergoedspaansleren.nl/spaans-in-praktijk-rondreis12-tm-16-april/ en stuur snel een berichtje naar info@supergoedspaansleren.nl als jij je plek wilt veroveren op deze geweldige rondreis.
 
Un beso Cintha